CONTROL ACCES2019-01-15T10:17:44+02:00

Project Description

CONTROL ACCES SI PONTAJ

BESSER – ELECTRIK oferă soluții de pontaj si sisteme de control acces, pentru evidența timpului de lucru al anagajaților, dar și pentru a asigura un nivel de securitate ridicat in cadrul companiei dumneavoastră.

CARACTERISTICI GENERALE:

Sistemul este format din una sau mai multe centrale de acces la care sunt conectate unul sau mai multe cititoare de carduri, accesul se poate face pe baza de card de proximitate, cod acces, card magnetic sau cititoare de amprente digitale. Sistemul mai poate dispune de dispozitive dotate cu o tastatura de la care se formeaza un cod de acces

CONTROL ACCES

  • Interfața intuitivă.
  • Asigurare nivel ridicat de securitate.
  • Se pot colecta, centraliza şi arhiva date de pontaj pentru întocmirea de rapoarte, calculul salariilor și evaluarea personalului.
  • Posibilitate adăugare de cititoare fără să necesite schimbarea echipamentelor, dar și extinderea cu ușurință a punctelor de acces.
  • Posibilitate integrare atât cu celelalte sisteme de securitate, cât și cu celelalte aplicații (CRM, ERP, module de salarizare etc.)

CERERE OFERTA

Completati acest formular
pentru a intra în contact cu noi.
Translate »
Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Acceptati si inchideti