SISTEME DE ALARMA2019-01-15T10:15:09+02:00

Project Description

SISTEME DE ALARMARE SI DETECTIE EFRACTIE

Sistemele de detecție efracție și alarmare propuse de BESSER – ELECTRIK vă ajută să vă asigurați că angajații, proprietățile și bunurile dumneavoastră sunt protejate de intrușii nedoriți. Acestea sunt o măsură importantă de descurajare a tentativelor de intruziune în zonele de securitate și, atunci când este necesar, semnalizează sigur și rapid echipele de intervenție cu privire la acestea, indicând zona în care au loc.

DETECȚIE EFRACȚIE

Pentru a corespunde nevoilor specifice ale activității dumneavoastră, putem integra sistemele de detecție efracție cu sistemele de supraveghere video, control acces și siguranță. Astfel, la declanșarea alarmelor se pot transmite mesaje preînregistrate la numerele de telefon stabilite în prealabil sau se poate alarma sistemul CCTV pentru a comuta pe monitoare camerele video care supraveghează zona în care are loc tentativa de efracție.

Oferta BESSER – ELECTRIK în domeniul detecţiei efracţiei include:

  • Centrale (cablate, wireless).
  • Tastaturi (LED, LCD).
  • Detectoare de mişcare (PIR, MW, duale).
  • Detectoare geam spart.
  • Avertizoare optice şi acustice.

CERERE OFERTA

Completati acest formular
pentru a intra în contact cu noi.
Translate »
Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Acceptati si inchideti