Termeni si Conditii

Termeni si Conditii2018-12-14T15:27:17+02:00

Prin accesarea şi folosirea acestui site, dumneavoastră acceptaţi termenii şi condiţiile de utilizare, expuse mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiţii a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.
Sunteţi de acord şi acceptaţi că putem adăuga sau şterge orice informaţie de pe site, fără o notificare prealabilă. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri, nu garantăm în nicio modalitate, tipul de informaţie pe care o veţi găsi acolo, vizitarea acelor site-uri rămânând strict la aprecierea dumneavoastră.

Obligaţiile dumneavoastră de înregistrare

Pentru a beneficia de conţinutul informaţional al newsletter-ului şi de materialele de prezentare puse la dispoziţie de BESSER ELECTRIK SRL, sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, în funcţie de specificaţiile din formularul aferent şi sunteţi de acord să oferiţi aceste informaţii corect şi complet. În cazul în care considerăm că obligaţia aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pentru o perioadă determinată sau nedeterminată.

Securitatea Datelor Personale

BESSER ELECTRIK SRL se angajează să respecte cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, compania, adresa, numărul de telefon, şi adresa de email. Prin completarea formularului de înscriere de pe site, declaraţi că sunteţi de acord ca numele şi datele dvs. personale să intre în baza de date a companiei BESSER ELECTRIK SRL, care îşi rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru acţiuni de reclamă, marketing şi publicitate informaţiile mai sus menţionate, fără alte obligaţii şi plăţi ulterioare faţă de persoana dvs. De asemenea, sunteţi de acord să primiţi informaţii, obiecte promoţionale şi/sau produse gratuite, prin poştă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la BESSER ELECTRIK SRL şi de la partenerii săi cu grijă selectaţi. În cazul în care nu doriţi să primiţi astfel de informaţii, obiecte promoţionale şi/sau produse gratuite, puteţi oricând să refuzaţi primirea acestora.

BESSER ELECTRIK SRL nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site.

Pentru orice nelămurire în legatură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii “Contact” din site.

Copyright

Site-ul şi toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt proprietatea BESSER ELECTRIK SRL şi sunt apărate de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei BESSER ELECTRIK SRL a oricărui element cuprins în acest site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

BESSER ELECTRIK SRL nu se face responsabilă pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informaţia prezentă în site, precum şi pentru erorile sau omisiunile în conţinut care pot conduce la orice tip de pierderi.

BESSER ELECTRIK SRL (sau oricare dintre angajaţi, consilieri, specialişti sau web developer-i) nu sunt responsabili pentru acţiunile pe care utilizatorul le întreprinde şi care au rezultate negative, sau care îi produc pierderi de vreun fel, şi nici pentru informaţiile pe care utilizatorul le-a folosit şi au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informaţiile folosite de terţi sau de site-uri cu trimitere la site-ul www.besserelectrik.ro, şi nici pentru vreun software folosit pe site-ul www.besserelectrik.ro şi care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori, viruşi.

BESSER ELECTRIK SLR nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente şi nu este responsabilă de contactarea nici unui virus.

SC BESSER ELECTRIK SRL

Translate »
Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Acceptati si inchideti